Leeftenten


“Slapen in een tent is op Quinta Rural alleen al door haar ligging uniek; in een oceaan van stilte, omringd door natuur en bergen en met een fenomenaal uitzicht.”

 

De stoere ´Boerenleeftenten´ zijn ruime tenten van elk tent van 27 m2, geplaatst op een verhoogde houten vlonder.
Standaard ingericht voor 4 personen, eventueel kan een extra bed worden bijgeplaatst voor een 5de gast.

Wil je exact weten wat je kunt verwachten in je boerenleeftent, bekijk dan de afzonderlijke pagina’s van de Boerenleeftenten of de gedetailleerde inventarislijst.

  Boerenleeftent 7 & 8

  Bij de compleet ingerichte Boerenleeftent vind je o.a. : Een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden inclusief beddengoed, opgemaakt en wel. Eettafeltje met stoelen Keukenblokje met de basis keukenbenodigdheden voor het bereiden van een campingmaaltijd Mobiel 2-pits gaskookstel, zowel binnen als buiten te gebruiken Koelkastje, nachtlampje en stroom Boerenpicknicktafel met schaduwnet Eenvoudige gedeelde buitendouche/watertappunt waarbij het bergwater in… + ……..

  Book Now

  Boerenleeftent 1

  Wil je heerlijk kamperen in een comfortabele tent op een prachtig gelegen kleine camping midden in de bergen van Noord Portugal? Kies dan voor een van onze volledig ingerichte  Boerenleeftenten (ook gekend onder de noemer safaritententen of glamping). Onze huurtenten bieden ruimte tot wel 5 personen en staan garant voor een comfortabel verblijf in een… + ……..

  Book Now

  Boerenleeftent 5

  “Met een compleet ingerichte leeftent heb je wél de lusten maar niet de lasten van kamperen. Bij aankomst wacht je een prettig welkom; het flesje wijn staat al koud in de koelkast en de bedden zijn opgemaakt. Zelf hoef je enkel je koffers te pakken.” ´Boerenleeftent 5´ is uiterlijk identiek aan de overigen, een ruime tent van… + ……..

  Book Now

  Boerenleeftent 4

  “Verblijven in een tent blijft één van de mooiste manieren in Noord-Portugal om dicht bij de natuur en in alle vrijheid je vakantie te vieren. Wanneer je dan ook nog eens kiest voor een ingerichte leeftent, heb je wél de lusten maar niet de lasten van het kamperen” “’s Avonds een klein vuurtje bij de… + ……..

  Book Now

  Boerenleeftent 2

  “Slapen in een tent is op Quinta Rural alleen al door haar ligging uniek; in een oceaan van stilte, omringd door natuur en bergen en met een fenomenaal uitzicht.” De stoere ´Boerenleeftent 2´ is een ruime tent van 27 m2, geplaatst op een houten vlonder. Standaard ingericht voor 4 personen, eventueel kan een extra bed… + ……..

  Book Now

  Boerenleeftent 6

    ´Boerenleeftent 6´ is uiterlijk identiek aan de overigen, een ruime tent van 27 m2 geplaatst op een houten vlonder, doch met een aantal heerlijke extra´s zoals een voor- en achterterras met bijbehorend simpel buitenkeukentje.  De inrichting komt nagenoeg overeen, al zal deze tent qua stijl vooral afwijken door de handgemaakte meubels. (iets ´boerser´, iets origineler  maar minstens… + ……..

  Book Now

  Boerenleeftent 3

  “Bij heldere nachten word je getrakteerd op de meest fonkelende sterrenhemel, hele melkwegstelsel duidelijk zichtbaar! ‘s Avonds droom je weg bij de warme kleuren van de zonsondergang…niks minder dan magisch!”   Compleet ingericht voor 4 personen, eventueel kan een extra bed worden bijgeplaatst voor een 5de gast. Bij de compleet ingerichte Boerenleeftent vind je o.a…. + ……..

  Book Now