Leeftenten

Ingerichte leeftenten

Slapen in een tent is op Quinta Rural alleen al door haar ligging uniek;
in een oceaan van stilte, omringd door natuur en bergen en met een fenomenaal uitzicht.
Bij heldere nachten word je getrakteerd op de meest fonkelende sterrenhemel, hele melkwegstelsel duidelijk zichtbaar! ’s Avonds droom je weg bij de warme kleuren van de zonsondergang…niks minder dan magisch!

Verblijven in een tent blijft één van de mooiste manieren in Noord-Portugal om dicht bij de natuur en in alle vrijheid je vakantie te vieren.
Met een compleet ingerichte leeftent heb je wél de lusten maar niet de lasten van kamperen. Zelf hoef je enkel je koffers te pakken. Bij aankomst wacht je een prettig welkom; het flesje wijn staat al koud in de koelkast en de bedden zijn opgemaakt.

 

Deze zeer ruime tenten zijn back to basic maar wel voorzien van enkele zalige gemakken:

  • Iedere tent is ingericht met een eettafeltje en stoelen, een (keuken)kastje, koelkast, nachtlampje en bedden (inclusief dekbedden en beddengoed).
  • Koken kun je zowel binnen in de tent als buiten, waar een eenvoudig buitenkeukentje en een stevige boerenpicknicktafel met schaduwnet je uitnodigen. ( gaskookstel, servies,bestek, kookbenodigdheden aanwezig)
  • Elke tent heeft een eenvoudige buitendouche waarbij het water door de zon wordt verwarmd, lekker na een plons in het bio-zwembad.
  • Ook beschik je over een eigen ecologische ‘poepdoos’, het ouderwetse kleine schuurtje met droogtoilet uit grootmoes tijd. Vooral ’s nachts erg prettig.
    Natuurlijk staat ook het nieuwe sanitair van Quinta Rural tot je beschikking.

De 2 soorten tenten die Quinta Rural kent, zijn identiek qua inrichting. Er is enkel een verschil in vorm & vloer:

  • De stoere ‘boerentent’ : standaard ingericht voor 4 personen, 27 m2, op een verhoogde houten vlonder
  • De lieflijke ‘reizigerstent’: standaard ingericht voor 3 personen, 23m2, op zwart grondzeil

Indien gewenst kan een extra bed geplaatst worden.