Huis kopen in Portugal

Op de site van HomeLand Portugal vind je een klein maar groeiend aanbod van landelijke woningen & boerderijen in Noord Portugal. Veel ´pareltjes´ van huizen en terreinen worden helaas niet online aangeboden. En als, dan met minimale informatie.

Bij HomeLandPortugal fungeren we enerzijds als advertentieplatform voor de verkopers van deze objecten, anderzijds maken we alvast een voorselectie op landelijke ligging en betaalbare prijskwaliteitverhouding en proberen we zo veel mogelijk informatie rondom het object te verzamelen om jullie, op afstand, al een aardig beeld te kunnen geven.

Uiteraard kun je ervoor kiezen om te verblijven op Quinta Rural en je queste voor je droom-thuis in Portugal vanuit hier te starten.
Ook kunnen wij onze diensten als tolk tijdens de bezichtiging of het aankoopproces aanbieden alsmede je in contact brengen met onafhankelijke, betrouwbare partijen ter begeleiding van dit proces. (Advocaat, notaris, registratiekantoor, belastingdienst, aannemers etc.)

Check regelmatig het aanbod op de site en aarzel niet om ons te mailen (homelandportugal@gmail.com)  met jullie specifieke wensenpakket. De kans bestaat dat we het droomplekje onder de zon wel al in onderzoek hebben maar dat deze nog niet online gepubliceerd is.

casadoribeiroCasa do Ribeiro

Hoewel Homelandportugal zich vooral concentreert op woning in authentieke stijl, brengen we toch graag ‘Casa do Ribeiro’ onder de aandacht.  Uiteraard weer prachtig gelegen, doch ditmaal een moderne woning, van alle comforts voorzien, goed contact met de tuin en de omringende natuur, nabij de Tamega rivier in het lagergelegen wijndal. 2000 m2 terrein, zwembad, paddock met openstal voor 2 paarden en goede verhuurmogelijkheden als vakantiewoning. Bekijk de uitgebreide verkoopsite van Casa do Ribeiro voor meer informatie.