Massage, Reiki & Cranio sacraal therapie

 

Of het nu puur ter ontspanning is, ter ondersteuning van een genezingsproces of om je vermoeide spieren na een stevige bergwandeling te verwennen, een goede massage doet altijd wonderen. Nu hebben wij op Quinta Rural het geluk dat er twee maal per week, op afspraak, een ervaren & erkend massage-therapeute aan huis (of aan tent) komt.

Naast de standaard ontspanningsmassage is zij, dankzij een 7-jarig verblijf in India aangevuld met meervoudige opleidingen, de aangewezen persoon om specifieke persoonlijke klachten (al dan niet lichamelijk) te behandelen.
Hiervoor zet zij ook reiki en cranio sacrale therapie in.

Kosten
45 € voor 45 minuten
60 € voor 1,5 uur, 90 minuten

Reserveren kan door je in te schrijven aan de bar.

Ontspanningsmassage

In deze massage worden klassieke massagetechnieken gebruikt zoals strijkbewegingen, knedingen en fricties.Tijdens de ontspanningsmassage zullen er ook andere dan de klassieke massagetechnieken gebruikt worden.Dit alles t.b.v diepere ontspanning.

 

reiki portugal

Reiki
Reiki is een eeuwenoude behandelmethode die meer en meer toegepast wordt. Letterlijk betekent het Japanse woord Reiki Universele Energie. Deze uiterst voedende energie is aanwezig in al wat leeft. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven door middel van handoplegging. Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt jeop krachtige en natuurlijke wijze. Reiki heft een eventueel verstoord evenwicht tussen lichaam, ziel en geest op. Een vaak direct gevoeld effect bij een Reikibehandeling is ongekend diepe ontspanning. Een Reikibehandeling is heel plezierig. Reiki werkt helend op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

CranioSacraal Therapie
Cranio sacraal therapie is een behandelwijze, waarbij het doel is ontspanning van het gehele lichaam te krijgen met behulp van zachte technieken. De CranioSacraal therapie is ontstaan uit de osteopathie en gaat er van uit dat het lichaam een eenheid is. Alle structuren in het lichaam zijn direct of indirect met elkaar verbonden door het bindweefsel. Dit bindweefsel (fascie) kunt u zien als een soort laken waar de schedel, het ruggenmerg, alle organen, de botten, de spieren, de gewrichten, de bloedvaten en de zenuwen in gevouwen zitten. Verstoringen in het bindweefsel kunnen hierdoor klachten veroorzaken op vele plaatsen in het lichaam.