Infomap & Infozuil

Herken je dat? Aangekomen op je vakantiebestemming kom je erachter dat je voorbereiding toch ietwat ‘magertjes’ is. Je bestelt een drankje, ploft in gezelschap van 3 dikke klappers en een berg folders neer op het terras… en raakt al snel ontmoedigd. Leuk al die informatie, maar wat ligt waar, hoe kom je er, is het wel iets, ligt er een leuk restaurantje in de buurt of een mooi zwemplekje??
Een halve dag verspillen aan het doorploeteren van al die info, of ‘het er maar op wagen’ en misschien mooie ervaringen missen?
En hoe zit het met het authentieke en het pure? Leuk dat dit overal van de daken wordt geschreeuwd, maar waar vind je het, dat échte contact met de lokale bevolking, de kneuterdorpjes en de paradijselijke watervalletjes?

Wij lopen hier op vakantie in ieder geval telkens tegenaan. Het is dan ook altijd onze missie geweest om ‘onze wereld’ zo veel mogelijk met jullie te delen. En ieder jaar wordt deze informatievoorziening weer een beetje beter.

 

  1. Ook gestart vanuit zo’n ellendige klappers boordevol a4-tjes en folders, begonnen we al snel persoonlijke tips aan onze gasten te geven, met handgetekende kaartjes en routes.  Heel gezellig maar haast niet te doen, zeker naarmate we meer gasten krijgen en de mooie plekjes en activiteiten een jaarlijkse aanwas kent.
  2. Ondertussen is er al enorm veel informatie online te vinden, op onze website, met diverse doorklik links naar steden, museu, routes etc. Thuis als voorpret of voorbereiding te raadplegen, maar ook ter plekke op vakantie, vanaf de ‘info-zuil’.
  3. Op deze info-zuil vind je ook nog heel wat aanvullende informatie, pdf-brochures van Noord Portugal, routes en kaartmateriaal.
  4. In 2017 is de ‘Quinta Rural Gids’ geboren: alle bovenstaande informatie inzichtelijk verzameld, compleet met GPS info, afstanden, combinaties, en achtergrondinformatie. Geprint, gelamineerd, gebundeld en met veel plezier tijdens je verblijf aan jouw zorg toevertrouwd.  Zodat je snel en makkelijk, al genietend van het uitzicht, jouw ideale vakantieprogramma hebt samengesteld. En tot de ontdekking komt dat je zeker nog eens moet terugkomen voor al het andere! Wil je deze gids op voorhand ontvangen? Laat het even weten.